Cytat:
Napisany przez DimSim
tu nie chodzi o kolejny problem z tą nagrywarką ... tylko o zle podłączenie, skonfigurowanie, nie umiejetnosc radzenia sobie z nagrywaniem, konfigurowaniem itp. wiekszosc z tych uzytkownikow nie ma pojecia z nagrywaniem i wszystko chcą na rece zeby podac, narzekaja i klucą sie o ten konkretny model a wcale tak nie jest.
jak sie znasz i kumasz baze to nie bedziesz narzekac i nie bedzie takich wlasnie postow odnosnie tej rw.
kup, poczytaj, ... kup dobre cdrw, nie nagrywaj na wariata i na siłe, kazdy sprzet potrzebuje dotrzeć sie zeby dzialal cacy, kazda nagrywarka jest na swoj sposob dobra ale cenowo rożnią sie choć troche.
|
sprostowanie do tych steku bzdur i bzureczek mialem juz 6 nagrywarek od momentu kiedy tylko sie pojawily na rynku i to nie dlatego ze byly wadliwe tylko czesto zmieniam na nowe modele i z zadnym nie bylo problemow to po pierwsze po drugie rzygam konfigurowaniem nagrywarki ktora jest fizycznie uszkodzona !! po trzecie nie rozumiem stwierdzenia nie "radzenie sobie z nagrywaniem" chlopie gdzie ty zyjesz teraz nawet 8 letnie dziecko potrafi nagrac plyte ogladaj troche reklam a ja nie mam czasu na zbedne zabawy z konfiguracja nagrywarki za 160 zl po czwarte "jak sie nie znasz" trudno zebym sie nie znal skoro jestem przyszlym informatykiem a po piate DOSTALEM NOWA NAGRYWARKE ^_^ .
Pozdrawiam acha i jeszcze jedno nikt nie jest alfa i omega (chyba)