Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2004, 13:47   #27
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
Czaje, ale to nie ten przypadek, ramu dalem 512mb 400mhz
moze niefortunny przykład dałeś

Tu się zgodze, (tu dałem plame, przynajmniej sie przyznaje)
lepszy już jest 17" Samsung SyncMaster 755 DFX

Wole więcej na proca/płyte/ram wydać jak na grafike - fx5700 nawet fx5200 dla mi wystarcza. (do tej pory jechałem na gf256ddr -32mb)
Ram ecc i non ecc są podobne cenowo, skoro ma sie płyte obsługującą ecc to czemu kupować pamięci non ecc
wg mnie to moze być przydatne haslo reklamowe...
Co do Twojej opinii o fsb...

Owszem i właśnie.

----------------------
Wiecie dobrze, że nie jestem fanem amd...
wiecie dobrze, że nie lubie podkręcać sprzętu, bo kolega ma lepszy wynik gdzieś tam...bo taniej, potem dbaj o najlepsze chodzenie bo najwyżej proc sie zjara.
Typowałem sprzęt tak jakby amd dla mnie nie istnialo, faktycznie nie istnieje
Zawsze mielem intela i tak bedzie....
Mieliśmy typować a nie przyczepiać się jeden drugiego i coś mu udowadniać.
Nie ma idealnego sprzętu, do każdej rzeczy można sie przyczepić...
Jednym sie podoba, drugim nie - tak jest zawsze, po to jest forum no nie

PS

Ciesze sie, że już żyjesz

nierozczulaj mnie na dzień dzisiejszy to intel się grzeje jak diabli chcesz dowodu? wejdź na siriusa pozatym intel ma jedną wadę full kasy procek a wydajność porównywalna do amd jak jedziesz na stereotypach to skończysz swoją edukację juz dzisiaj bo stwierdzenie amd nieistnieje oznacza tylko ze jesteś nieelastycznym czlowiekiem myślącym nieprzyszlościowo celeron każdy jeden to dno nawet w porównaniu do durona i powiesz że celrron lepszy?? a dwa barton 2500 jest tańszy o 400 zeta od pentium z podobnymi osiągami pozatym niestabilność amd wieszanie się problemy to bzdura wyssana z palca pozatym podam ci ciekawostkę windows xp był tworzony z myślą o platformie z prockiem amd wiec samo za siebie mówi