Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2004, 10:14   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Samozamykajaca sie Opera

Od kilku dni mam dosc dziwny problem z Opera. Otoz nagle (po doslownie kilku sekundach) po prostu sie zamyka. Zapamietuje sesje i wszystkie otwarte okna, ale co z tego, skoro jak tylko probuje je otworzyc jeszcze raz, to zaraz wszystko znowu sie zamyka.

Nie wiem o co chodzi, ale wczoraj ja odinstalowalem i zainstalowalem na nowo i wydawalo mi sie, ze wszystko wrocilo do normy, ale dzisiaj dzieje sie dokladnie to samo.

Wirus, jakis blad Windowsa? Przyznaje, ze tego nie reinstalowalem juz od prawie roku, co jest u mnie absolutnym rekordem, ale poza ta jedna rzecza chodzi nad wyraz sprawnie. Wrzuce dzisiaj skan disk, moze zdefragmentuje dysk i sprawdze jakims antyvirusem, ale jesli to nie pomoze (a mam powazne watpliwosci, czy cos da), to co innego mozna zrobic?

Chcialbym uniknac reinstalacji Windowsa bo naprawde nie mam teraz na to czasu. Z drugiej strony nie mam tez czasu na uzeranie sie z Opera bo juz samo kopiowanie linkow z IncrediMail do Explorera tyle trwa, ze zaczynam miec dosc uzywania internetu.

Help

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online