Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2004, 10:44   #14
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Tak w Erze nie jest różowo. Jedna umowa podpisana z Erą (pierwsza w życiu), a potem trzy z Plusem - to chyba mówi samo za siebie co wybrałem.
Słysze tak samo przykre rzeczy o Erze, tam się nie ceni klienta, ceni się tylko przyszłych klientów.
Andrzejju? Chyba wiesz w którą stronę pójść? W strone plusa...

no to ja nie wiem co wy robicie z ta Era... ja tam z Era mam stycznosc od czasu gdy powstala. Starszy kupil komorke i caly czas ma z Era umowe. ja tez juz mam od jakis 4 lat, siostra tez, starsza od jakis 1,5 roku...
narzekac nie moge, wrecz przeciwnie... starszemu ukradli komorke zaraz po tym jak ja zakupil - mogl przyjsc do salonu i ja zabrac nowa w promocyjnej cenie, co roku idzie sie do pani i sie zagdauje, ta przedstawaia dogodne oferty. na przyklad rok temu dostalem nowy numer, abonamet 1zl przez 6 miesiecy, a przez kolejene 6 - 45,ilestam w tym 25 minut lub 100sms. no i telefon 6610 za 1zl, co rok temu bylo calkowita nowoscie...
teraz pod koniec kwietnia wlasnie wybieram sie znowu na wymiane... ciekawe co dostane
to jeszcze moze pochwale Era - ciocia chciala wymienic komorke co za tym idzie przedlozyc umowe lub zalozyc nowa, oczywiscie w Erze. Ale nie odpowiadal jej telefon. Powiedziala ze chcialaby miec ten i ten. Oni na to ze zobacza co sie da zrobic... no i tak ciocia zagadala, ze dostala ten telfon co chciala i jeszcze pakiet gratisowych minut...
wiec nie wiem czy Era jest taka badziewna...
a juz co do obslugi klijenta to wogole nie mam nad czym narzekac...
chyba ze mowicie o punktach sprzedazy Era, bo w salonach jak i pod telefonem wszyscy pomocni i mili. no a w punktach jak w punktach, zawsze jakis wiesniak sie znajdzie... czy to w Erze cz tez w Plusie
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post