Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2004, 18:21   #283
Esiek
The power of Playstation2

Data rejestracji: 23.05.2002
Esiek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Zenada... Jestes nawiedzony juz. Napewno kupono NECa2500 jako jedynego napedu to KOMPLETNA PORAZKA.
Przede wszystkim napewno nie KOMPLETNA. To ze radzi sobie troche gorzej jako dvdrom nie znaczy ze nie powinno sie go kupowc, to samo mozna z liteonem powiedziec, kupno go jako nagrywarki dvd to kompletna porazka gdyz nagrywa przynajmniej 3x gorzej nic nec. Ja jednak bym tego az tak nie nazwał. Dla mnie najwazniesza funkcja nagrywarki dvd jest jak sama nazwa wskazuje - nagrywanie dvd, na ta ceche patrze najpierw przed wyborem, później idzie reszta. Tak wszyscy narzekaja na odczyt neca a tak prawde mówiąc osobiscie nie spotkałem sie jeszcze z dvd z którym nec nie umiał sobie pradzic. Nec ma troche słabszy odczyt od liteona ale wiekszosc płyt idzie bez problemu, liteon ma troche slabsza jakosc nagrywania od neca ale wiekszosc płytek da sie potem normalnie odtwarzac. Kazdy wybierze to co dla niego najwazniejsze. Dla mnie nagrywarka ma nagrywac i to jest jej główna i podstawowa rola i w tej sie w 100% wypełnia.
Esiek jest offline   Odpowiedz cytując ten post