Dyskusja: EAC - mam problem
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.04.2004, 23:25   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Po pierwsze clon nie jest do kopiowania muzyki, kopiuje wszystko z rysami czy trzaskami wlacznie a tu nie o to chodzi. Na taka latwizne mozna pojsc w przypadku gdy kopiowana plytka jest w stanie idealnym a fachowcy powiedza ze nawet wtedy nie. EAC potrafi dobrze zrzucic plyte w kiepskim stanie, bedzie sie z tym meczyl dlugo ale zrobi to dobrze. Bylo tu wiele topicow w kopiowaniu/nagrywaniu audio, warto poszukac bo pisane bylo duzo.

Co do EAC-a, jak juz zrzuciles i miales tego cue to wystarczylo w nero nagrac to jako plik obrazu. EAC domyslnie oba pliki (wav + cue) zapisuje w tym samym folderze i tak musi byc. Z tym cue nic nie musisz wiecej robic wiec i zgubic sie nie moze. Nie wiem gdzie sie zgubiles w nero, ale jesli masz wersje 5.5xx to wylaczasz kreatora i z menu plik wybierasz "nagraj plik obrazu", wchodzisz do folderu z z wvw+cue i wskazujesz mu tego cue. Wypalasz i masz gotowe. W nero6.xxx nagrywanie pliku obrazu masz w menu nagrywarka, reszta tak samo.
Nawiasem mowiac ja tez nie uzywam feurio, jakos nero mi wystarcza.