Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2004, 19:13   #11
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
"***** Z KOMPLEKSAMI" ... rozwin temat, robi sie ciekawie
no wiesz wypowiadam sie na temat na ktory nie mam pojecia bo nie rozumiem po co mozna wogle cos takiego ogladac, to tak jak ktos by mi kazal powiedziec ktory chlopak jest eeee "najpieknieszy"....
.....Nie wiem moze to dla kogos dowartosciowanie ogladac program dla ludzi "wykształconych", mysla ze wtedy staja sie madrzy, ze zaczynaja posiadac taki zasób, ze nawiet szkola i ksiazka im nie potrzebna, nie przecze, moze sie tam czasem trafic jakis madry czlowiek, i w innych teleturniejech, do ktorych nic niemam np. Miliard w Rozumie, 1 z 10, czy chocby Wielka Gra, w pierwszym bogowie, a w ostatnim malo placa,[] a co najwiazniejsze spokojne programy a nie SHOW...pffffffuuuuu......
......Ale tak szczerze to jak widze TV ta denerwujaca morde Hajzera[Szczegolnie jak przybija piatke, jak to sie wogle pisze], czy modnisia Urbanskiego........opoooooooo naprawde brak mi slow......takie pozory......Hubercik z takim blyszczacym oczkiem mowi do kobity(rozpacz, panika przeprasza meza: "Booozzzeee jajjjjaaaaa tegooooo niiiiieeee zrobbbbieiiiieee, aaaaaaa"[hihi, bo zupa byla za slona]) "coooo sie dzieje"[takim cieplutkim glosikem]...........no rozrywa mnie.................a ludzie to chca ogladac, bar bande *****i.......Ja tego nie rozumiem - po15 min z barem u mnie psycha zryta....
......Duzo by tu pisac ale ja nie lubie byc oszukiwany, teraz dochodze do tego[moze i troszeke zle] ze wszystko co w tv jest zle, boje sie wszystkiego co wyswietlaja, ja np. unikalem tych pierwszych reklam Heyah, bo nie wiedzalem co to jest....no a moze to jakies dzialanie na pod swiataomosc... ^_^ [kto wie....]
......trudno mi znalesc sensowne rzeczy w TV, ale sa takie np. dobry horror/thriller[ale nie odmozdzony] i mecz
.......Temat studnia, ja nie mam szacunku do ludzi[choc nie znam takowych] ktorzy lataja do np. Chwila Prawdy[mimo ze ten program cos w sobie ma] i tam "pokazuja" swa "nature" w filmie z calego tygodnia.....DLA MNIE POKZYWANIE sie W TELETURNIEJACH[glupich], jest SPRZEdaWaniem SIE[Na poziomie Kur.y - z mocnym slowem lepiej], osobiscie wolał bym byc prostytutka - przynajmniej wiedzal bym ze daje komus szczescie...

Ostatnio zmieniany przez mqy : 22.04.2004 o godz. 19:25
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post