Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2002, 13:16   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
widmo82 (04-03-2002 18:50):
czytałem i nic ciekawego co by mi pomogło nie znalazłem. i nie pisz poczytaj bo czytam a jak juz to podaj linka bo tego jest tyle zeeeeeee
Rozwijajac mysl kolegi Werona: po prostu, na kazde rozpoczecie nowej sesji potrzebujesz kilkanascie mega miejsca na plytce plus oczywiscie iles tam na nowe dane. Jesli juz na niej masz ok 700 MB to nie dziw sie ze ci sie nie udaje. No i wypada jeszcze zamknac plyte. Co do czytania to na cdrinfo po prawej dzial "porady i pojecia"->metody zapisu->akapit miltisession..... overburning rowniez w tym dziale.