Cytat:
|
Napisany przez mr_spock
niezle... ale tak to juz jest, ktos wyplynie na dobrym pomysle i mysli, ze jest panem swiata.
Np. zalozyciele mojej sieci, kiedys chodzili w obdartych jeansach i wygniecionych koszulach, sprawy sieci zalatwiali przy bulce w McDon... A teraz ludzi na ulicy nie poznaja, a jesli zrobia ci łaske i zamienia kilka slow przez tel, to chamstow i szyderswo gwarantowane.
Ale wszystko ma swoj koniec...
Np taka TEPSA, za chwile bedzie nas na kolanach prosci zebysmy przyjeli ich marne promocje, pojawi sie WIELKA konkurencja i od razu zrobia sie mili i do dupy bez wazyline zaczna sie wciskac.
|
TP.SA to więcej niż wazeliniarze...Pół roku wysyłali groźby o zapłacenie faktur...wysłałem im że zapłaciłem wszystkie w terminie i żądam na piśmie papiery z czym niby zalegam...Po miesiącu wysłali mi faktury korygujące za cały okres roku a w nim cytuję:
nadpłata za okres od 1 stycznia 2003 do 1 grudnia 2004
niedoplata 23 grosze 14 kwietnia 2004
a groźili sądem za okres od 1 stycznia 2003 do 25 maja 2003

burdel na kółkach ten ich system informatyczny, Jak zagroziłem sądem za straty moralne to mnie przepraszali że jako dobry klient echhhh dobrym klientem w polsce się jest wtedy jak się da kasę a potem mają w dupie walę ten polski sytem i tyle bo jest *****ny złodziejski i podobny do Rosji...
złodzieje palanci i burdel to moje zdanie o TP.SA oraz Erze