Witam wszystkich, zaraz sie rozpisze ale nie przejmujcie sie. Mam (mialem

) GCE 8481b a teraz 8520b udalo mi sie przerobic. Ale strachu sie najadlem, efekt to: przerobiona nagrywarka, popsuta tasma ata 100, przez 1 dzien nie dzialajaca nagrywara, obgryzione paznokcie. Zaczne od poczatku, zapodalem z dosa bios do 52x, wszystko niby ok, ale pochodzila z 10 min w windzie i zaczela sie sypac (jakby sie resetowala ciagle) za chwile oczywiscie zniknela :/, mowie jutro sie bede bawil (byla godz 1 w nocy), nie mam juz mocy dzisiaj. Na drugi dzien wlaczam proboje odratowac za pomaca tego programu je6 jak sie komus to udalo to prosze o dokladny opis na
erdpc@poczta.onet.pl w razie czego ;]. Podlaczylem potem i okazalo sie ze dziala dla pewnosci zapodalem upgrade do 1.04 i jak na razie lata. Jak juz wspomnialem mam popsuta jedna tasme ata 100 i wygiete 2 piny w gniezdzie na plycie gl

Aha jakby ktos mogl opisac jak powrocic do GCE 8481b to bylbym wdzieczny. Albo link do biosu .hex albo .bin. To tyle dzieki
P S
Juz raz byla w serwisie bo zmienialem firmware "na szybko" i w tle latal winamp, norton, komp zwisl jak dalem po resecie ... wiecie co zostalo z nagrywarki ... tzw DENAT