Cytat:
|
Napisany przez Air
Może niezbyt konkretnie się wyraziłem. Było napisane że program (Style XP) dość głęboko kopie w rejestrze i to może powodować zawiasy komputera. A z tym notatnikiem to wydaje się dosyć trudne.
|
No to ok. Ja uzywam tego programiku juz dosc dawno i nie mialem zadnych wiekszych problemow. Jedyny, z ktorym zawsze sie spotykam, to ten pojawiajacy sie przy uruchamianiu komputera dodatkowy wiersz wyboru jakby drugiego systemu. Sprawa denerwujaca, ale mozna ja nawet wylaczyc w samym programie (skasowanie tej dodatkowej linijki), co jednak z nieznanych mi przyczyn (moze mam po prostu taka wersje) nigdy mi nie dziala (no, prawie nigdy). Dlatego tez na dysku C znajduja plik Boot cos tam (program tworzy takie dwa - mozesz wyedytowac oba, ja tak teraz zrobilem i wszystko dobrze dziala), przyciskam prawym klawisze, daje opcje - otworz za pomoca i wybieram notatnik. Potem szukam, gdzie jest ta dodatkowa linia i cala ja kasuje. Jezeli boisz sie to zrobic, to znajdz po prostu czas oczekiwania i wartosc 30 zmien na 0. Musi dzialac
I nie boj sie, nic nie skopiesz (przynajmniej nie powinienes

).