Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2004, 10:24   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
z cenami we Wrocławiu jest akurat dobrze, zakupiłem u nich drukareczke w marcu, to mój pierwszy zakup u nich, z innych Wrocławskich sklepów (do Andrzeja ) to korzystam tylko z proline, popland i k2 (ze wzgledu na znajomego) + oczywiscie age

p.s. no i przypomniało mi sie w age kupiłem .. kiedys w 2000r troche sprzetu ale na stoisku giełdowym, nie było problemu
Ja u nich (rowniez na gieldzie) kupilem karte graficzna, ktora mam do dzisiaj, tak wiec rowniez na nich nie narzekam Potem zdarzylo sie jeszcze kupno drukarki i ogromne problemy z reklamacja, ktore jednak rozwiazalem z korzyscia dla siebie i specjalnie nie nadwyrezyly w moim mniemaniu wizerunku firmy. Jedyny problem to ceny, ale tez nie na wszystkie rzeczy.

Ja rowniez, jak cos kupuje (kupowalem, bo od ostatniej modernizacji prawie rok temu nic do komputera nie dokupowalem i na razie nie planuje), to jest to ProLine (jedni z tanszych - kiedys byli najtansi, ale nie wszystkich z obslugi tam lubie. Wlasciwie tylko ostatnio, kiedy kupowalem router naprawde w porzadku koles mnie obslugiwal. Do tej pory chodzilem tak tylko, kiedy musialem), albo Arest lub jeszcze PoPLand. Tam rowniez maja dosc przyzwoite ceny, a i obsluga stoi na dosc przyzwoitym poziomie. K2 to rzeczywiscie musi byc znajomy, bo ceny tam niskie niestety nie sa

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post