Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2004, 21:37   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
A ja juz myślałem że kupiłeś dawno temu bo był poruszany ten temat chyba przez Ciebie. ^_^
I bym zapewne kupil, ale ta obecna oferta Ery jest naprawde do niczego, a oni nie chca tego zrozumiec i dac mi jakis dodatkowy rabat

A ze teraz jeszcze dodatkowo Plus i Idea wprowadzily tak konkurencyjne oferty (Plus 400 minut miesiecznie, IDEA 20 minut dziennie czyli razem okolo 600), ze nie wierze, ze Era jakos na to nie zareaguje. No wiec czekam, ale ze czasu na czekanie mam coraz mniej, to zaczynam przegladac oferty dla biznesu i ogolnie coraz blizej jestem podpisania umowy. Ale szkoda by jednak bylo, gdyby kilka dni pozniej wprowadzona zostala nowa, tym razem juz atrakcyjna oferta.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post