Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Masz na mysli problemy z jej przejsciem czy z uruchomieniem? Jesli te drugie, to ja mialem, ale juz je rozwiazalem. Opisalem je krotko w poscie dotyczacym wyboru konfiguracji komputera za okolo 7 - 8k.
|
gierka jest fajna wiec mozna tu poswiecic troche dyskusji ...
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Ale musze tez przyznac, ze gierka wcale nie jest (przynajmniej wedlug mnie) taka rewelacyjna. Ot taka sobie, srednio wygladajaca strzelanina. I zeby nie bylo - przy Serious Samie spedzilem naprawde mile chwile  A to juz bardziej porownalbym do Will Rock, ktory niby byl podobny do SS, ale to juz zdecydowanie nie bylo to...
|
a u mnie wrecz przeciwnie ... zarzucilem dalszej gry w UT2004 i FarCry
zrobilem wszystkie bonusy, sekrety ... kompletna amba ... dobra old school'owa gierka ... u mnie ma 12 na 10
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Moja opinia moze jednak byc spowodowana tym, ze naprawde kiepsko mi ta gierka chodzi. Nie wiem czemu, bo podobno jest dobrze zoptymalizowana, a np. taki Enclave, ktory wygladal o NIEBO lepiej, chodzil mi ultraplynie w kazdej rozdzielczosci i z kazdymi wlaczonymi ustawieniami. A Painkiller co chwila sie zacina, bo komputer co chwila cos doczytuje, skacze w trakcie gry (ale to nie wina karty graficznej, podejrzewam, ze pamieci), a do tego naprawde srednio wyglada (to moze juz byc kwestia karty graficznej).
|
wymagania zeczywiscie spore ... pewnie dlatego taka niska cena ma na polskim rynku

ale
chlopakom jak widac na slabym sprzecie tez hula
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Aha, i jeszcze jedno - sporo osob w to gralo, wiec mozecie mi to powiedziec. Czy u Was tez w pierwszym etapie na cmentarzu jest tak ciemno? Jak wlaczylem gre z domyslnymi ustawieniami, to tam po prostu nic nie bylo widac. Oczywiscie w opcjach jest mozliwosc zwiekszenia jasnosci, ale mam wtedy wrazenie, ze gra nie wyglada tak, jak chcieli tego tworcy. Ale przy domyslnych to naprawde, przeciez tam kompletnie nic nie widac. A gralem w nocy, wiec zadnego swiatla w pokoju nie bylo. Tez tak macie?
|
no niestety ... drobna >kalibracja< monitora pod katem gry wskazana

pozdr