Dyskusja: PainKiller '04
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2004, 20:42   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69
gierka jest fajna wiec mozna tu poswiecic troche dyskusji ...
Jasne

Chodzilo o to, ze gierka bez problemu mi sie instalowala i nawet czesciowo uruchamiala - tzn. moglem wejsc do menu i bawic sie ustawieniami - ale kiedy wybieralem nowa gre - wywalalo ja do Windowsa. Zadne zmiany ustawien, czy zainstalowanie latki nic nie pomagalo. Dopiero zainstalowanie najnowszych driverow do karty graficznej to zrobilo. Z tym, ze dalej mialem problemy, bo teraz co prawda uruchomilo mi sie demko poczatkowe, ale kiedy mialem juz zaczac w koncu wlasciwa gre, znowu wywalilo mnie do Windowsa. Tym razem trzeba bylo zmniejszych rozdzielczosc i w koncu moglem zaczac grac

Cytat:
a u mnie wrecz przeciwnie ... zarzucilem dalszej gry w UT2004 i FarCry
zrobilem wszystkie bonusy, sekrety ... kompletna amba ... dobra old school'owa gierka ... u mnie ma 12 na 10
Rozne sa gusta

Moze ja tez jeszcze sie do tej gry przekonam. Tymczasem o wiele chetniej przeszedlbym jeszcze raz Serious Sama niz odpalal Painkillera. A juz najchetniej wlaczyl jeszce raz Enclave. Ta gra naprawde mi sie podobala, a na grafike w niektorych miejscach nie moglem sie napatrzec

Cytat:
wymagania zeczywiscie spore ... pewnie dlatego taka niska cena ma na polskim rynku
ale chlopakom jak widac na slabym sprzecie tez hula
No hula hula, nie wiem, czemu u mnie nie jest najlepiej. Prawdopodobnie chodzi o pamiec, ktorej mam troche za malo. Karta graficzna na pewno tez robi swoje, ale wydaje mi sie, ze pamiec przede wszystkim - to nieustanne doczytywanie z twardziela...

Cytat:
no niestety ... drobna >kalibracja< monitora pod katem gry wskazana
pozdr
[/quote]

W sensie? Ja mam monitor ustawiony i tak dosc jasno, wiec raczej wiele juz go nie rozjasnie.,,

Ale spoko, wyszedlem juz z cmentarza, a w kolejnym etapie jest juz duzo jasniej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post