Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.05.2004, 00:22   #12
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
irda - to podczerwien masz racje - przydatna jak sie ma - jakos tak jest ze zawsze znajdzie sie sposob na jej wykorzystanie - ja np uzywam do zarzadzania telefonem jak jestem u dziewczyny bo u siebie mam kabel - przydaje sie tez jak np chcesz od kogos numer telefonu osoby z jej ksiazki telefonicznej - nie musisz go wklepywac i zapisywac pod jakas nazwe wystarczy ze druga osoba ma irde to moze przeslac ci tzw wizytowke zapisujesz w pamieci i juz bez klepania numeru i nazwiska

a BT to bluetooth czy jak to sie tam pisze - bezprzewodowa radiowa komunikacja - sporo np laptopow to ma teraz wbudowane a nawet juz niektore plyty glowne maja wbudowana obsluge BT - jednak poki co antenki to tego sa jeszcze troche drogie (tzn nie same antenki tylko moduly wpinane do kompa np w pci) ale powoli staje sie to standardem bo jest bezproblemowe i urzadzenia nie musza sie "widziec" tak jak to ma miejsce w przypadku irdy

na dzisiaj koniec - jezeli masz jeszcze jakies pytania to wal smialo ja teraz ide pod prysznic i lulu
dobrej nocy

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post