Cytat:
Napisany przez Esiek
Może nie rzucił ale widać wyraźną różnicę. Popatrz na średnią ilość błędów w obu przypadkach. Nec wygrywa i to sporo 65/35 to jest 30 różnicy czyli prawie jeszcze raz tyle...Popatrz tez na całkowitą ilość błędów PO 240/78. Dalej nie ma różnicy??
|
Nie pisalem ze nie ma roznicy. Ale po glebszym zastanowieniu to rzeczywiscie - wiekszej roznicy nie ma. Ocena plyt po sredniej PI raczej duzo nie wnosi, choc zgodze sie ze ten argument troche przemawia za NECiem. Patrzmy raczej na maxy, ktora w obu przypadkach sa zblizone, choc tutaj tez NEC lekko wygral. Roznicy w PO wlasciwie nie ma. Nie ma znaczenia czy bledow jest 240 czy 70 przy takiej strukturze jak na obrazku.
To porownanie wygral NEC, ale jak juz wczesniej wspomnialem nie rzucil mnie na kolana, czego mozna bylo sie spodziewac po wczesniejszych komentarzach.
W tygodniu dojda kolejne testy: Memorex CMC +RW (451 vs NEC), Verbatim MCC +RW (451 vs NEC), moze jeszcze sprawdze najnizsza polke, no ale kto bedzie nagrywal np. na datawrite

Jak mi sie skoncza plyty z 451s to zaczne wrzucac zestawienie 411 vs 2500. Bede je przestawial w tej strzukturze (obrazek z litka, w nastepnym poscie obrazek z NECa), poniewaz uwazam ja za najczytelniejsza.