Cytat:
Napisany przez Pilat23
Z problemem nagrywania chyba sobie poradzilem nie rozumiem tego ale coz. Mam 2hdd jeden ma 120gb i ma jedna partycje(master) drugi ma 100Gb i ma 2 partycje i jest ustawiony jako (slave). System jest na (master) a oba dyski sa na IDE1 za to nagrywarka cd i dvd na IDE2. Po zaopatrzeniu sie w program nero moge nagrywac ale tylko z obu partycji dysku (slave) nie moge nagrac plyty z dysku (master)?
Spotkalem sie tez z problemem ze wszystkie plyty sa rozpoznawane jako 4490Mb zamiast 4700Mb. Czy to jest wynik tego innego przeliczania ramu czy po prostu znow jest u mnie cos nie tak? W nero jest kreska na 4500mb i nie moge za nia wyjsc bo nie chce zaczac nagrywac wyswietlajac komunikat ze za duzo dalem?
|
no, fakt, dziwne to jest, tez nie rozumiem, ale skoro dziala w ogole to juz cos.
plyty sa chyba dobrze rozpoznawane, wydaje mi sie ze robisz blad interpretujac informacje, jako ze dane w informatyce liczymy w systemie binarnym, gdzie kilo <> 1000, ale kilo = 1024. Poszukaj posta na tym forum, kilka takich juz bylo, ale calkiem niedawno ktos to od nowa wszystko przeliczal. mnie sie tego robic po raz wtory nie chce
pozdr