Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2004, 14:47   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Po pewnym włączeniu kompa nie było już widać kursora - umarła
Niech spoczywa w pokoju

Cytat:
Akurat, że dostałem kase na nową myszkę zakupiłem sobie podobną - OEM Logitech'a standard - kuleczka, kabelek .
Powodzenia!
Ja ze swoja jeszcze walcze ;-) Sciagnalem i zainstalowalem sterowniki i co ciekawe - w opcjach, ktore tam sa, bylo domyslnie ustawione na wylaczenie lewego pokretla i ustawienie tylko prawego, ale dzialajacego odwrotnie. Nie jest to moze dokladnie to, co sie u mnie dzialo, ale ustawienia na pewno nie byly poprawne. Zmienilem je na wlasciwie i .... nagle pokretla zaczely dzialac

No ale zostawilem komputer na kilka minut, wrocilem i okazalo sie, ze znowu nie dzialaja. Zmienilem opcje ponownie i znowu zaczely...

Dalej zreszta do konca prawidlowo nie dzialaja, bo ustawiam prawe pokretlo na przewijanie pionowe co 3 linie (zawsze tak mialem do szybkiego przewijania), a mimo to przewija tak samo, jak lewe.

Zaczynam naprawde podejrzewac, ze to jakis cholerny wirus. Zapuscilem wlasnie antywirusa i cos juz znalazl. Bylo w tempie wiec w cholere kazalem usunac (mam nadzieje, ze nic potrzebnego) i zobacze, moze to rzeczywiscie pomoze?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post