Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Tragedia! Tak można nazwać cały konkurs i poziom tegorocznej eurowizji!
Wszystkie piosenki na jedną dyskotekową nutę, może z 3 się wyróżniły, ale również im nie poszło.
Mając dobre zdanie o ostatnim konkursie, wyłączyłem komputer i położyłem się do wyra aby oglądać konkurs - przeliczyłem się i żałowałem.
Polacy jakby zrobili eliminacje w ramach disco polo to może byśmy tam zajęli jakieś miejsce.
Blue Cafe? Nie mieli złej piosenki, ale mieli strasznie okrojoną!! A gdzie chórki? A gdzie połowa innych instrumentów? To nie była ta wersja którą możemy usłyszeć w radiu czy na teledyskach. Od początku powiedziałęm "lipa" jakoś są mało porywający... oprócz oczywiście wokalistki, która trzeba przyznać jest atrakcyjna 
pzdr, nie ma nad czym dyskutować tak jak rok temu założyliśmu z 3 tematy po dziesiątki wypowiedzi w każdym, tak w tym roku: LIPA SOUND SYSTEM.
|
Ogolnie zgadzam sie - poziom calej Eurowizji byl po prostu zenujacy. I nawet nie tylko piosenek - mam na mysli rowniez organizacje. Tych dwoje prowadzacych, ta dziewczyna z zielonego pokoju, ktora nie potrafila dwoch zdan plynnie powiedziec, ten ostatni pokaz, ktory dla mnie byl rowniez mdly, jak cala gala... Ogolnie szkoda mowic. Jedyne, co mi sie podobalo, to pomysl, aby caly tegoroczny konkurs mial oprawe zrobiona z serduszek i chyba jego przeslaniem (o czym jakos nikt nie wspomnial) miala byc milosc i pokoj na swiecie. Ale poza tym...