Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.05.2004, 09:43   #19
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Andrzejju widze, że głównie jak rok temu my zażarcie dyskutujemy hehe
Az musze znalezc tamten topic

Te filmiki (przejscia) pomiedzy wykonawcami to z tego, co mi ktos powiedzial, nie przedstawialy one kraju danej osoby (co zreszta latwo bylo zauwazyc ;-) ), ale caly czas Turcje, ktora po prostu w ten sposob postanowila wypromowac swoj kraj. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale ktos tak mi powiedzial.

Dlubanie w nosie na wizji przed 160 milionami osob tez widzialem

W ogole mam takie dziwne wrazenie, ze wszystkie wprowadzone zmiany, sa zmianami na gorsze. Nie ma tych dosc fajnie zrealizowanych scenek z udzialem wykonawcow, nie ma przedstawienia (chociazby w formie zdjec) ich panstw, dziesiec minut na glosowanie zamiast pieciu, a z czego w czasie polowy jeszcze jest prezentacja wystepujacych panstw - i to w takiej samej kolejnosc, jak wystepy, a nie odwrotnie, co bylo bardzo sensowne i jeszcze kilka innych rzeczy.. Nie wiem, czy Turcja sama z siebie wprowadzila takie zmiany, ale dla mnie to jest krok w zlym kierunku.

Ogolnie tak, jak napisalem - naprawde mi sie to nie podobalo, ani wystepujacy, ani organizacja, ani.... No nie, z wyniku chociaz raz jestem zadowolony

A u mnie przez net szlo nawet niezle, poza dwoma momentami (okolo 10 minutowymi), kiedy Neostrada przestawala dzialac. Cholera, do tej pory wszystko dzialalo bezblednie, to akurat wybrali sobie moment na mala awarie, kiedy mi na internecie zalezalo.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post