Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2004, 15:48   #7
seksoteka
Bywalec

Data rejestracji: 21.02.2003
seksoteka zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez deniro24
To znaczy że klonujesz całą płyte? nic nie wycinasz ? Troche to dziwne bo kompresja w takim przypadku jest znaczna , no ale telewizorek masz konkretny więc powinny powyłaźić kratki na filmie, moze kopiowałeś oryginały które miały niewiele ponad 5GB ? Ja ostatnio kopiowałem specjalną edycje Otchłani, miała prawie 8GB , nic nie opcinałem i jakość wyszła koszmarna, wprawdzie wykonałem kopie przez CloneDVD2 i tu sie nie śmiejcie. jestem ciekaw czy zebym zrobił to Shrinkiem tez nic nie wycinając czy była by lepsza jakość filmu.
Kopiowałem terminatora 3, terminatora 1, indiana jones trylogia + bonus, wszystko poza bonusem > 7 gb i szła cała płytka. Nie robię żadnego re-authoringu, bo szkoda mi czasu ;-) Nie wiem czy to ma znaczenie (ale chyba ma) - w opcjach ustawiłem na głębokie analizowanie materiału (deep analysis czy jakoś w podobie) co zabiera ok. 40 minut przed kompresowaniem. Nie próbowałem nic wycinać, więc może w tym tkwi problem. Wszystko jest na auto, żadne ręczne ustawianie w opcjach dotyczących kompresji.
seksoteka jest offline   Odpowiedz cytując ten post