Dyskusja: Makabra :(
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2004, 16:05   #15
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Widzialem ten filmik kilka dni temu i podobnie jak wiekszosc zaluje tego...filmik drastyczny, bardzo.
Kiedys jednak dostalem od kumpla na maila filmik o podobnej tematyce, temat maila brzmial "uwaga-ostre". Nie wiedzialem w jakim sensie ostre, filmik byl krotki cos kolo 15-30 sek., bo ile moze trwac podciecie kolesiowi gardla i odciecie glowy (chyba w Czeczeni) . Tragedia. Byl on o tyle gorszy od tego, o ktorym mowa w tym temacie, ze wszystko bylo pokazane z bliska i w dobrej jakosci, krecone wprost na twarz osoby mordowanej.
Do dzisiaj mowiac o temacie morderstw, przympomina mi sie ten film. Chore jest mordowanie, ale jeszcze bardziej chore jest tego krecenie tego i podniecanie sie tym.
Jezeli jest mozliwosc, to naprawde nie powinno sie takich filmow ogladac, a tym bardziej ich publicznie zamieszczac.
Nie moge sobie wyobrazic takze, co czula rodzina tego amrykanina. Nie wiem czy ogladali oni ten film, ale sam fakt smierci syna, jest tragedia, a dodatkowa wiesc o tym, ze ta smierc zostala nagrana i puszczona w internet to jest po prostu.... nawet nie wiem jak to nazwac. Wydaje mi sie ze jednak nie ogladali filmu, bo inaczej dostaliby chyba zawalu ogladajac bestialsko zamordowanego syna.
Szkoda tych ludzi, a tym bardziej tego syna. Swiat jest coraz bardziej chory....
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post