Dyskusja: Makabra :(
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2004, 20:45   #21
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na ten topic natknąłem się dzisiaj podczas standardowego przeglądania "Co nowego". Niestety linka już nie było... Jednak jak ktoś chce to filmik i tak znajdzie. Ja osobiście nienawidzę przemocy i uciekam od niej z daleka jak tylko mogę. Najchętniej mieszkałbym sobie na łące w domku bez radia, telewizji, nowinek technicznych, gazet i po prostu czas spędzałbym na czytaniu książek i wypasie owiec. To co się dzieje na świecie to po prostu żenada. I jak najchętniej trzymałbym się od tego z daleka. Jednak wracając do filmiku to obejrzałem go i po prostu jest okropny [o ile to nie za mało powiedziane]. I prawdę mówiąc zastanawiam się czy jak wyjdzie Pasja w wersji dvdrip to czy ją oglądać !? Co prawda jestem bardzo wrażliwy i nawet po obejrzeniu "Phone Booth" czy "Requiem for a dream" chodziłem przez kilka dni roztrzęsiony. Ale takie bestialstwo w kilka sekund ? Powinni zabronić oglądania czegoś takiego osobom wrażliwym i o słabych nerwach, a w dodatku osobom młodym, chociaż w dzisiejszych czasach, gdy gierki coraz bardziej oddają efekt zbliżony realizmowi ciekawe czy coś takiego ich zaskoczy ?