Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2002, 10:56   #2
komor7
Data rejestracji: 11.01.2002
komor7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
DAPP (11-03-2002 09:50):
Wiem ze to podobno jedno z prostszych zabezpieczen do obejscia ale mam problem. Jakie ustawienia przyjac w NERO aby wszystko zadzialalo?
Rzeszotem wody nie nabierzesz... Nero, pomimo swojej uniwersalności i pewności, nie do końca radzi sobie z zabezpieczeniami... Polecam CloneCD i programik ClonyXXL wykrywający rodzaj zabezpieczenia i podpowiadający jakie ustawienia zastosować w CloneCD przy kopiowaniu... Nic prostszego. Odnośnie LaserLock'a: musiałem skopiować parę tak zabezpieczonych płyt i natknąłem się na różnorakie problemy związane (z reguły) ze sprzętem... Może nie jest to jakieś technologicznie wybitne zabezpieczenie, ale stanowi ono dla niektórych nagrywarek solidną przeszkodę, o której już zdążyłeś się przekonać... W nowszych produktach Lite-On czy Plextorach już na poziomie sprzętowym realizowane jest pokonywanie niektórych zabezpieczeń (SecuROM, Safedisc2). Twój model bez przeszkód pokona SecuROM by Sony... Abyś nie miał również problemów z nagrywaniem pod CloneCD musisz mieć ZAREJESTROWANĄ wersję! Jest parę sposobów... Nie czas i miejsce.
Dużo zadowolenia z wypalania!
komor7 jest offline