Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2004, 16:46   #733
Plemnik
Forumator

Data rejestracji: 05.04.2002
Plemnik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez broodzio
Plemnik, "drobna" roznica w oznaczeniu: ty masz hawka CMC a Yacho pisze o verbach MCC czyli Matsushita Chemicals Corp - jedne z najlepszych plytek
Czytaj ze zrozumieniem ) oznaczenie to samo czyli MCC 00RG200 czyli ta sama fabryka. Ewentualnie ktos sie pod kogos podszywa ale jakos nie chce mi sie wierzyc w podrobki w markecie. A ze to CMC to juz moj domysl w kazdym razie jesli oznaczenie jest to samo to czy to CMC czy Matsushita to w obu przypadkach producent jest ten sam.

Dopisane: juz wiem czemu tak pomyslales. Nie zrobilem literowki, specjalnie nawet jeszcze raz sprawdzilem - to na pewno MCC a nie CMC, oznaczenie jest dokladnie to samo. Inna rzecz ze i tak sadzac po odczycie (srednim) myslalem ze to jedno z oznaczen CMC. W kazdym razie przynajmniej partia na ktorej robiono Hawki rewelacyjna nie jest. Nie wiem jak w przypadku tych verbow o ktoyrych pisze Yacho.

BTW - wbrew pozorom Verbatim robi czesc plytek u CMC - niestety bo ja jakos chyba nigdy nie bede mial zaufania do tej marki producenta...

Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 23.05.2004 o godz. 17:01 Powód: wyjasnienie
Plemnik jest offline