Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2004, 17:48   #510
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sAp3r
Wiem ze bylo wiele tematow, ale technologie za szybko sie rozwijaja, ceny spadaja, ze praktycznie z dnia na dzien moze wyjsc cos godnego uwagi. Dlatego zaczalem ten temat. W kazdym razie dowiedzialem sie sporo ciekawych rzeczy.
Czy ja wiem - od jakis kilku godzin kiedy to byl ostani post w innym tego typu temacie jakos technologia do przodu nie poszla.

Cytat:
Napisany przez sAp3r
I nie wiem co Ci przeszkadzaja tego typu posty. Nie musisz tu zagladac, ani brac udzialu w dyskusji.
Wiem ze nie musze - poraza mnie tylko ta glupota pytania sie o cos po raz n-ty. I zawsze przyjdzie ktos (tego samego dnia czasem) i spyta sie po raz 'n plus pierwszy'. No i zasady indukcji matematycznej zalewamy forum tego typu postami - TAK, TO MI SIE NIE PODOBA.

Moze nalezaloby tu zrobic posta 'NEC vs. reszta swiata', tak jak to mialo miejsce w dziale CDR kiedy glupie pytania o litka pojawialy sie 5 razy dziennie az zostal stworzony temat 'liteon vs reszta swiata' i forum sie oczyscilo.

Proponuje stworzyc temat LiteOn vs NEC i wrzucic tam wszystkie posty z dotyczasowych dyskusji a potem przykleic.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post