Cytat:
Napisany przez wolf
Ok po kolei czy zassałeś już obraz płyty czy robiłeś go sam ? jeżeli taki już zassałeś to są dwie możliwości albo obraz jest żle zrobiony ( pod względam odczytu z zabezpieczeniem ) albo żle go porostu wypaliłeś, postaraj ten obraz wypalić za pomocą programu Alohol 120% lub Blindwrite 5 profil w A120%
SD 2/3 u ciebie z zaznaczoną korekcją EFM BlindWrite zrobi wszystko automatycznie choć nie zaszkodzi zainstalować też BWTweaker żeby zmiejszyć prędkość nagrywania prędkość jak najmniejsza x8 jeżeli masz możliwość zrobienia obrazu to zrób go samemu programami które wymieniłem. Generlanie programy które podałeś mogą być bloklistowane przez zabezpieczenie odinstaluj je . Po uruchomienia Alcohola w emulacji zaznacz ukrycie nośnika CDR i jeszcze jedno jeżeli masz CloneCD do wersji 4.0.2.2 odinstaluj go lub uaktualnij bo ten program jest bloklistowany przez zabezpieczenie
|
A więc obrazu nie robiłem sam. Źle zrobiony mówisz... Hmm.. Może być i tak, ale w wirtualnym cd (każdym) działa. Jeżeli jednak przeskanuję tę wirtualną płytkę, wywala mi, że jest zabezpieczona SD2.8. Ale bardziej możliwe jest, że źle go wypaliłem, bo jak wspominałem, nie mam specjalnego doświadczenia z zabezpieczeniami z "wyższej półki".
Jak by nie było, dzięki za rady, na pewno się przydadzą! Wywaliłem już Clona - był starszy niż piszesz. Teraz pokombinuję z A120% i Tweakerem, może się w końcu uda coś zdziałać.
Jeszcze raz thx !!