Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2004, 14:06   #18
imola
>my private watch dog ;)<

Data rejestracji: 09.04.2003
imola zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kulfon
Kolega igor napisał że wszystkie nagrywarki łykają każde zabezpieczenie - Liteon to nie wszystkie nagrywarki a po drugie z takimi zabezpieczeniami jak securom 5, safedisc 3.2, starforce 3 nawet Liteon sobie nie radzi - oczywiście mowa tu o kopii 1:1 - sam mam dwa Liteony a do czynienia miałem z kilkoma modelami tej firmy więc jeśli ktos pisze że skopiował oryginał polskiego Colina zabezpieczony safediskiem 3.2 to ja podchodze do tej wiadomości z dużym dystansem, bo skutecznego 100% przepisu na skopiowanie tego zabezpieczenia jeszcze nikt nie podał - co raz to ktoś sie chwali że skopiował tylko jeżeli ktos chce powtórzyć ten wyczyn to sie okazuje że zonk.
Polecam posta VLuki o kopiowaniu zabezpieczeń, za jego czasów to forum jeszcze czemuś służyło teraz mam wrażenie że 90 % wypowiedzi na tym forum piszą lamerzy (bez urazy takie jest poprostu moje zdanie)
Pozdrawiam
Moja odpowiedź była raczej ironiczna nie chce zaczynać żadnego sporu, który za dużo nie wniesie.
Daleki jestem od generalizowania że np. alkoholem i taka a siaką palarką pójda wszystkie zabezpieczenia. Najlepsza jest weryfikacja, kolega X wrzuca post że taką a taką grę przegrał w ten sposób, kto chce i ma chęci próbuje tego sposobu i postuje swoje wrażenia (nic to nie kosztuje przecież można testować na RW), kazdy może coś odsiebie dorzucic i w ten sposób można wypracować metodę na nowsze zabezpieczenie. A postowanie w styku ".. ja na swoim alkoholu + .... i palarce łykam wszystko" faktycznie nie ma sensu, konkretne problemy i konkretne rozwiązania na tym polega forum.

imola@interia.pl
imola jest offline