Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2004, 21:47   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Docent
widzialem juz kilka postow na forum o drukarkach ale zaden nie rozwial moich watpliwosci w 100 %. tak wiec .... nie trzeba mi zadnego cuda ... cos taniego w miare (do 300 zl góra). i nie musi byc szybka ani jakos nie wiadomo jak drukowac jakosciowo (drukuje nie duzo i raczej teksty tylko). zalezy mi najbardziej na taniej eksloatacji, duzym kartridżu i malej awaryjnosci.
PS. mysle nad lexmarkiem z705 albo hp 3550 .... dobry wybor ??
Proponowalbym Ci dolozyc jeszcze niecala stowke i kupic 5150 HP (naprawde rewelacyjny sprzet), ale jesli zdecydowanie nie chcesz wydac wiecej niz 300 zlotych to mysle, ze HP 3550 bedzie dobrym wyborem. Chociaz ten Lexmark, ktorego wymieniles, tez jest podobno bardzo dobry...

Jak ja kupowalem drukarke mialem dokladnie ten sam problem - czy wybrac HP 5550 czy Lekmarkat Z65. Ostateznie zdecydowalem sie na ta pierwsza i jestem naprawde bardzo zadowolony, ale zapewne Lexmark rowniez dobrze by sie sprawowal. Jednak HP jest taka ladna...

Tak wiec moja rada - bierze ktoras z tych dwoch drukarek, ale zapomnij o parametrach technicznych (ktore juz i tak wszystkie maja takie same) i popatrz, ktora Ci sie bardziej podoba

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post