Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2004, 14:38   #13
mqy
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.11.2002
mqy zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez macio.men
Pewnie dlatego, że jesteś bardzo naiwny.
O wlasnie dla tego, muzyka sie interesuje, zespolu nie mam ale gram na instrumencie, i wiem mniej wiecej o co chodzi, gram dla przyjmnosci, i przyjemnosc bede mial z tego wieksza jak bede gral w zespole, jednak moje zdolnosci sa tak male, ze siedze cicho, i sie ucze...<Zaczynaj od poczatku nie od konca>...

PS. PO ZA tym kizio, chyba wiesz o co chodzi, cieszkie dziecko z ciebie, wiesz dla czego, poprostu smieszy, mnie twoje zachowanie - i nie tylko w tym poscie, ale i w "mojej" sprawie[co kolwiek to zaczy kizio wie...]

UpDate!... Jak bic to do konca moze, wtedy wyciagniesz z tego jakies wnioski[ty mi naprawde mocno podpadles, tym bardziej ze ja nie lubie gupoty]....Nie ma co Metalowiec[pewnie masz wlosy do kostek] z ciebie http://www.kizio.tanihosting.com/main/signature.jpg po co wypisuje tu te zespoly....
Ja nic nie mowie przyznaje sie do bezgraniczneg kultu jednego zespolu, mam go w avantarze, ale po co wypisale w gifie czego sluchasz.....
....Wcale nie ma sie czym chwalic, bo tam same modnosci widze[no moze po za COB], nic ciekawego, ale w tej kwest nie ma co sie sprzeczac, powiecmy ze to gust, mam na mysli to ze, ktos kto mogl by sie chwalic[duzo przerzyl/przesluchal], moglby nie zmiescic w 500x70, zespolow ktorych slucha....pokory...

Ostatnio zmieniany przez mqy : 29.05.2004 o godz. 15:02
mqy jest offline   Odpowiedz cytując ten post