Dyskusja: Project Dolphin
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2004, 23:43   #4
Vavoom
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.11.2003
Vavoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez PiteRroN
(...) Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem.(...)
Hehehe no to Cię drugi raz wykopali! Ile poszło się tym razem punktów p...ć? Pocieszę Cię, mojego ~Iron Butterfly'a~ też wykopali. Tak ładnie żarło i zdechło, no!
Zastanawiające, dlaczego najwięcej osób wykopali z Polski, aż spadła znowu na szóste miejsce...
Udało mi się dojść do ósmego miejsca w Polsce. Dalej już się praktycznie nie dało, bo każdy powyżej oszukiwał , więc szliśmy praktycznie równo. Do czasu... ( ^_^ )
Co zauważyłem? Że pomimo "usunięcia" mojego konta, udało mi się dzisiaj wysłać codzienną porcję i przyjęło się. Wnioskuję więc, że nasze konta istnieją i mają się dobrze, lecz zostały ukryte. Nawet admin napisał, że jeśli ktoś omyłkowo (taa jasne ) został zbanowany, to niech mu wyśle maila, a konto zostanie mu przywrócone. Będę na tyle perfidny , że wyślę mu tego maila (a codziennie pulsowałem tyle ile się tylko dało ). Zobaczymy!
Vavoom jest offline   Odpowiedz cytując ten post