Cytat:
Napisany przez andrzej701
piotrek123-właśnie problem polega na tym,że ja oblukałem testy w internecie i czytałem szereg opinii użytkowników, a jak zobaczyłem w KŚ miejsce jakie zajął LIte-On to byłem w szoku.TU wszyscy,albo inaczej zdecydowana większośc ma bardzo niepochlebne zdanie o Lite-Onacvh, a tu masz w KŚ 3 miejsce zajął.Sam pomyślałe,że chyba te testy i rankingi są wykupowane,tzn. miejsce w rankingu.
Najbardzie martwi mnie jednak to,że nadal mam mętlik w głowie jaką nagrywarę kupić za te 500zł jakie chcę przeznaczyć.Byłem przekonany,że te rankingi mi pomogą, a tu masz ....Lite-On 3 miejsce.I bądż tu człowieku mądry.
|
W tych rankingach są testowane nagrywarki przysyłane przez producentów, a oni napewno zadbali o to aby te nagrywarki była na jakimś "dopingu" żeby testy wypadły jak najlepiej!!!
Sugerował bym się opiniami użytkowników poniewarz ich jest kilkaset i każdy napewno testuje sprzęt na swój sposób i może się wypowiedzieć na ten temat!!!
Natomiasyt w gazecie zrobią 1-4 testy i basta,a tu okazuje się że nagrywarka "wykłada się" przy 99 płycie :-( i co potem zrobisz

oczywiście gwarancja,ale nie wiem jak Ty ale ja kupując sprzęt patrze na jego niezawodność !!!!
pozdrawiam!!!!