Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2004, 11:59   #11
Voytek
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.12.2002
Voytek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
hhhmmm, to na pewno będziesz chciał proca kręcić. Lepiej kup sobie kości pamięci markowe, polecam TwinMOSa na kościach M.Teca lub TwinMOSa.
Wszystkie płyty na kt600 mają ten sam feler, czyli dzielnik fsb/agp/pci.

A jak Ci się sprawuje ten Gainward GeForce4 440 64MB? Masz go 128-bitowy? Na jakich pamięciach i jak się kręci? Zamierzam jutro takiego kupić używanego. Czy cena 150zł za niego to dużo?
Moj Gainward (obrazki)to dokładnie 64MB / pamięci DDR (64bit) / ramdac 350 MHz/ taktowanie rdzenia 250 MHz/ taktowanie pamięci 400 MHz , pamięc dostarczył SAMSUNG.....a buja sie u mnie bardzo bez problemow, nie ma konfliktow ze sterami,gry nie zacinaja sie np Unreal II, Matrix, Helikopter w ogniu. Jedynie w Splinter Cell cos mi sie wali.....jak wlaczam noktowizor to obraz robi sie czarny i nic nie widze.Nie doszedlem co jest tego wina, moze DirectX 9.0, ale pozostałe gry na tej wersji ida rowno...
Co do wyjscia na TV to tez nie ma problemow typu: czarnobiały obraz,migotanie i brak ostrosci obrazu,
A co do ceny (150zl)to wydaje mi sie troche za duza jak na używana grafe.
To juz w Komputroniku podstawowy GeForce4 440 64MB kosztuje 189 zl.
Ale moze decuduje kto jest porducentem.Ja kupujac ja 2 lata temy w box zaplacilem 695 zl....prawde mowiac zaplacilem za firme i pospiech

Cytat:
Napisany przez Weron
....Ale sie troche boje. Dlatego jednak zdecydowalem sie na kingstona.Malo kasy wiec wezme sobie na razie 256 a potem moze sie dokupi.W ogole przy wyborze plyty to nalezy patrzec na rozne rzeczy np wejscia ide.Niektore maja u gory a nie ktore na dole i to tez moze przeszkadzac.
Strach cos wybrac
....wlasnie moje zachowanie z zakupem plyty to jak u takiej cnotki " Boze boje sie ale bardzo bym chciala" ^_^
Z drugiej strony nie chce wtopic 400 zeta.....
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Asus A7V600 Via KT600  VS SOLTEK KT600 RL-boxes.jpg   Asus A7V600 Via KT600  VS SOLTEK KT600 RL-heatsink.jpg  

Ostatnio zmieniany przez Voytek : 01.06.2004 o godz. 13:59
Voytek jest offline   Odpowiedz cytując ten post