Dyskusja: Nagrywanie Audio
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2004, 18:48   #11
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartek-83
>nimal
Dzięki!!!...

OK Znalazłem!!!... Ja nigdy nie korzystałem z "pomocnika", bo zawsze dla mnie wyglądał jak Qpa a poza tym to chyba ktoś napisał tego "pomocnika" żeby 3latek mógł sobie płytki wypalać

A jeśli chodzi o nagrywanie audio to nero ma jedna zasadnicza wadę nie mogę nim 2x nagrywać (no chyba ze znów czegoś nie oblukalem). Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe doświadczenia z wypalaniem audio to niech się nimi podzieli!

Pozdrawiam
Jezeli chodzi o nagrywanie audio z predkoscia x2, to jest to mit i kompletna bzdura. Polecam zrobienie kilku testow, polegajacych na zapisie z roznymi predkosciami. Okazuje sie, ze najmniej bledow jest w przedziale x8-x12 max x16.

Dzisiejsze nagrywarki i nosniki sa przystosowane do nagrywania w wyzszych predkosciach i stad takie rezultaty.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline