Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2004, 06:01   #398
Jabson
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.01.2004
Jabson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No i nagralem plytke i sam nie wiem co mam o tym sadzic. Jako ze mam szczescie do plytek na nosniku RICOHJPNR01 to na takich plytkach zostaly przeprowadzone testy... moze na innych nosnikach bedzie lepiej, choc i tak w szczegolnosci poczatek jest lepiej. Na obu zostaly wypalone kopie bezpieczwnstwa filmow (niestety dwoch roznych, moze jakby na obu bylo to samo byloby bardziej wiarygodne).
Fakt ze dla RICOHJPNR01 usunieto "buga" ktory powodowal ze plytka palona x8 po sam koniec zwalniala do x4 spowodowal czas palenia krotszy o ponad 1min (9:14). Moment zmiany predkosci z x4 na x6 byl jakis dziwnie gwaltowny i niespokojny, jakby nagrywarka sie pogubila , natomiast przejscie z X6 na x8 bylo prawie niezauwazalne.
Predkosc odczytu zeczywiscie wzrosla - odczyt nie startuje od x2.61 na x3.65 co pod koniec odczytu daje prawie x8
Koniec gadania, oto wyniki z K-Proba:
(patched jest na f/w od codeguys, a drugi na modzie Kowanskiego)

P.S. Moj naped to 451, ktory potem byl przerabiany modem Kowanskiego na 851, no i teraz przerobiony modem codeguys.

Doradzcie jaki mam wybrac f/w bo sam juz nie wiem...

Edited:
Obie plytki mimo iz maja deklarowane x4 palilem x8...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
LITE-ON SOHW-812S !!! - czyli 451S i 851S@812S :)-851patched-r01.gif   LITE-ON SOHW-812S !!! - czyli 451S i 851S@812S :)-851by-kowanski-r01.gif  

Ostatnio zmieniany przez Jabson : 03.06.2004 o godz. 06:09
Jabson jest offline   Odpowiedz cytując ten post