Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2004, 07:34   #399
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez dyszmen
Zapakowalem do mojej 451S bios 851S.GS0H.patched-rs-burnadj_r2-autobs.exe. Wypala idealnie, PI srednio 6,5, PO 0,0
dyszmen ja tez mam (mialem ) 451S i mam do ciebie pytanie:
w tym rarze byly dwa pliki i dlaczego wybrales ten 851S.GS0H.patched-rs-burnadj_r2-autobs.exe a nie ten bez *autobs ??
dzieki za odpowiedz ja wgralem ten bez ale tez nie testowalem bo nie mam czego backupowac

Ostatnio zmieniany przez icemac : 03.06.2004 o godz. 07:42
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post