Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2004, 11:46   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez d179
... Nie mam jeszcze odtwarzacza DVD,ale mam zamiar kupić,tylko nie wiem,czy wystarczy mi zwykły,czy lepiej kupić z możliwością odtwarzania divxów.Mam LiteOn LWD-411S.Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
po pierwsze na zwyklym odtwarzaczu DVD nie puscisz filmu w DIVX, musisz miec odtwarzacz do DIVX, a cos blizej to na www.divx.pl tam sa odtwarzacze divx

a kilka filmow to na dvd sobie nagrasz