Cytat:
|
Napisany przez Peterpl
(...)ale mam tu kilka pytań.bo zrobiłem Szeregowca Rayana 3 passes i kiszka niema katalogu z filmem co miał sie utworzyć na dysku są tylko jakiś w stylu audio i mpeg co jeden waży 3,7GB a drugi ok. 7GB ale gdzie są VOB-y  HELP.(...)
|
prawdopodobnie DVD2DVDR nie zrobil authoringu. Musisz zrobic to samodzielnie. Opis jest w tym watku, ale wczesniej. Odpalasz IfoEdit, dajesz "DVD Author" i dodajesz video, audio, napisy, chaptery... wskazujesz ten mniejszy plik video a audio to ten z "checked" w nazwie (wszystko to i tak jest w tym watku szerzej opisane).
Delay nie musisz ustawiac. Tylko daj ENGLISH dla pliku audio.
Cytat:
(...)i teraz pytanie ile jest wymage miejsca na HDD czy 12GB wystarczy
|
ok 5 - 7 GB na zripowana plytke na dysk, drugie tyle gdy juz zostana zdemuxowane pliki audio i video z VOBow, potem 4,38 GB na nie zmuxowane, nowe video i audio i jeszcze kolejne 4,38 GB na to wszystko zlaczone w Voby i gotowe do wypalenia. Czyli z reguly 20 - 21 powinno wystarczyc. Jesli chcesz jeszcze zeby ci odrazu wypalil ISO to dolicz kolejne 4,38, ale nie trzeba.. mozna samemu w NERO to zrobic.
Cytat:
|
jaką najlepiej wersje polecacie DVD2DVD-R-a obecnie mam 1,81 ? i gdzie moge znaleść ustawienia jak to ustawić tego DVD2DVD-r bo jest tu na 1 stronie opis jak sie to ustawia ale to jest do wersji 1.44 , czy mógł by ktoś z WAs zamieśćić screeny jak ma ustawione BARDZO PROSZE !!
|
1.81 chyba teraz najpopularniejsza.
A co do ustawien - wszysko jest na forum. Troszke sie screeny roznia, ale dzieki dociekliwosci np Fido2001 to co moglo sprawiac watpliwosci zostalo wyjasnione...
Najlepiej sobie to wydrukowac