Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2004, 15:40   #299
Michal2004
czytelnik ;)

Data rejestracji: 06.02.2004
Michal2004 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Peterpl
(...)ale mam tu kilka pytań.bo zrobiłem Szeregowca Rayana 3 passes i kiszka niema katalogu z filmem co miał sie utworzyć na dysku są tylko jakiś w stylu audio i mpeg co jeden waży 3,7GB a drugi ok. 7GB ale gdzie są VOB-y HELP.(...)
prawdopodobnie DVD2DVDR nie zrobil authoringu. Musisz zrobic to samodzielnie. Opis jest w tym watku, ale wczesniej. Odpalasz IfoEdit, dajesz "DVD Author" i dodajesz video, audio, napisy, chaptery... wskazujesz ten mniejszy plik video a audio to ten z "checked" w nazwie (wszystko to i tak jest w tym watku szerzej opisane).
Delay nie musisz ustawiac. Tylko daj ENGLISH dla pliku audio.

Cytat:
(...)i teraz pytanie ile jest wymage miejsca na HDD czy 12GB wystarczy
ok 5 - 7 GB na zripowana plytke na dysk, drugie tyle gdy juz zostana zdemuxowane pliki audio i video z VOBow, potem 4,38 GB na nie zmuxowane, nowe video i audio i jeszcze kolejne 4,38 GB na to wszystko zlaczone w Voby i gotowe do wypalenia. Czyli z reguly 20 - 21 powinno wystarczyc. Jesli chcesz jeszcze zeby ci odrazu wypalil ISO to dolicz kolejne 4,38, ale nie trzeba.. mozna samemu w NERO to zrobic.

Cytat:
jaką najlepiej wersje polecacie DVD2DVD-R-a obecnie mam 1,81 ? i gdzie moge znaleść ustawienia jak to ustawić tego DVD2DVD-r bo jest tu na 1 stronie opis jak sie to ustawia ale to jest do wersji 1.44 , czy mógł by ktoś z WAs zamieśćić screeny jak ma ustawione BARDZO PROSZE !!
1.81 chyba teraz najpopularniejsza.
A co do ustawien - wszysko jest na forum. Troszke sie screeny roznia, ale dzieki dociekliwosci np Fido2001 to co moglo sprawiac watpliwosci zostalo wyjasnione...
Najlepiej sobie to wydrukowac
Michal2004 jest offline   Odpowiedz cytując ten post