Cytat:
|
Napisany przez kedar123
Jednak myślę, że w tym modelu nie będzie raczej polskich liter, bo jeśli soft był już aktualizowany kilka razy i nic w tej sprawie nie zrobiono tzn. że jest to chyba ograniczenie sprzętowe.
Jeśli chodzi o ESS to na pewno jest to możliwe, ale, w Vibrato II (ma go właśnie Bellwood, i oczywiście jest txt i ąę), czyli w nowszej wersji, a Philips 737 z tego, co pamiętam ma Vibrato S.
|
hmm.. najnowszy firmware do 737 ma cyrylicę... z tego i z powyższego by wynikało, że Vibrato S zostało specjalnie stworzone dla krajów posługujących się cyrylicą...

Nie obraź się ale dub smalone waść prawisz ^_^ Brak polskich znaków diakrytycznych jest objawem wyłącznie lekceważenia polskiego rynku i polskich klientów przez Philipsa. W przypadku innych odtwarzaczy albo producent traktuje Polskę i Polaków poważnie albo producent został zmuszony do rozpowszechnienia kodu i tym samym powstała możliwość zrobienia własnego firmware'u (np zawierającego polskie znaki diakrytyczne).
Cytat:
|
Fakt, że jest to chyba jedyny markowy sprzęt do Divixów.
|
Ostatnio w prasie widziałem reklamę JVC.
Cytat:
Ale to jest oczywiście tylko moje zdanie a jak wiadomo "zdania są podzielone"
|
zawsze jak pada słowo na K to się boję, że jak diabeł z pudełka wyskoczy ewangelista Kissów niejaki pan L. Coś go chyba nie lubię (bynajmniej nie dlatego, że nie lubi 737).