Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2004, 15:38   #2
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
1x axe (mbi) na biosie od kowanskiego GSOH (jedna z ostatnich, ktore wypalilem), odczyt ustawiony na max ale to nie tlumaczy tak zlego wyniku...
A skad ta pewnosc ?? Wykres mowilby wlasnie inaczej. Problemy pojawiaja sie pod koniec, kiedy to osiagana jest wysoka predkosc.

Cytat:
Napisany przez Henrico
A ja daje sobie na wstrzymanie z tymi śmiesznymi płytami od niewiadomo kogo.

HAWK'i niby od MCC ale na 10 padły 2 (błąd sektora zapisu) reszta się przycina na DVD Panasonica S35. Vobisy też padły 2 z 10. AXE jedna po nagraniu dała się odczytać tylko raz a potem kicha, ostatnie 30% nie do ruszenia, druga padła przy finalizacji, trzecia po 10%. reszta z 10-ciu działa.
Nie padł mi ani jeden Dysan (tak zapluty przez wszystkich tutaj CMC, płyta czerwono/czarno/złota) a nagrałem kilkadziesiąt. Nie padło mi ani jedne TDK i ani jeden Verbatim.
Tak więc zostaje przy tych markach.
A te śmieszne wykresy kompletnie nic mi nie mówią. Niby te Hawki miały być super bo MCC i wykres a tu...

Pozdro.
PS. Mam Pioneer DVR-106, nagrywam w Sonic.
PS.2 Może mam pecha, ale nie mam za to za dużo kasy. AXE wyszły droższe od Verbatima i żadnej gwarancji że za pół roku obejrzę film.
Tak wiem - najlatwiej zwalic na plyty. Popatrz ze jakos innym chodza te Hawki. Mi chodza Espery od GSC002 (to samo co Vobisy) i AXE. Moze Pionek juz sie sypie ...

Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 06.06.2004 o godz. 15:42
pawelblu jest offline