Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2004, 05:25   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobi1
... na przyklad moja kumpela z roku. Ma cos kolo 5,8

A moja to kolo 4,6. No i bedzie stypendium
Jak na studiach można mieć średnią 5,8? Przecież tu najwyższa ocena to 5,5

A ja jeszcze nie mam pojęcia, jaką będę miał średnią, ale moje założenie na tej semestr, to przekroczyć 4,61. A studiuję na trzecim roku wydziału Informatyka i Zarządzanie Politechniki Wrocławskiej. Powiem tylko, że uda mi się to zrobić, to będę z siebie naprawdę zadowolony (myślę, że byłaby to jedna z 3 - 5 najlepszych średnich na roku - okolo 200 osób).

A w średniej szkole i podstawówce to zawsze było okolo 5.0, zwykle ponad. Ale to jednak w porównaniu do studiów to była zabawa. Nie, że tak znowu łatwo, prost i przyjemnie, ale to jednak nie ma porównania. Tak więc obecni "niestudiujący" - bójcie się Ale też cieszcie, bo studia są naprawde fajne jeśli się im na to pozwoli

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post