Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2004, 05:41   #44
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
A swiat wedlug Bundych ... Najbardziej mi sie podobalo jak gosc w prostacki i dobitny sposob jechal po swojej zarozumialej sasiadce

Ale to byl gosc na ktorego milo bylo popatrzec. Taki nawet inteligentny gosc ktoremu niezbyt sie poszczescilo i ktorego zzarlo lenistwo...
To dla mnie serial legenda Tak mi sie podobal, ze nagralem sobie na VHS wszystkie odcinki... Pamietam, jak pierwszy raz lecialo to na Polsacie, zawsze nastepnego z dnia z jednym kumplem obgadywalismy, o czym byl odcinek i wlasciwie opowiadalismy go sobie od nowa... Ehhhh, to byly czasy..

A teraz po 11 latach zaczyna wychodzic to (oczywiscie w Stanach ... ) na DVD. Mam juz pierwszy sezon i dwie plytki The Best Of... A zamierzam miec wszystkie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post