Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.06.2004, 10:22   #35
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
zaznaczyłem od 4,0-4,9, trzebaby zajrzeć w mój indeks , ale mam tylko jedną tróje, reszta czwóry, piony , ale! Jeszcze przede mną egzamin końcowy i praca dyplomowa.
A i zapisałem się na studia do WSB - Zarządzanie i Marketing speclajność Informatyka w Biznesie
Ja zaczynałem podobnie - miałem ledwie 4,0. Następny semestr już chyba 4,1 , potem 4,3 , potem znowu ciut wyżej i ostatnio równe 4,5. Ponieważ zaplanowałem sobie nieustającą tendencję zwyżkową, to w tym semestrze chcę, aby było to powyżej 4,61 (właściwie wystarczyłoby 4,6 , ale od 4,61 jest już wyższe stypendium ). Inna sprawa, że akurat w tym semestrze będzie to cholernie trudne, graniczące wręcz z niewykonalnością (mamy tyle tych cholernych projektów, seminariów i ćwiczeń, że ludzie ledwie widzą możliwość zaliczenia tego wszystkiego, na bok spychając sprawę jakiejkolwiek średniej), ale i tak zamierzam swój cel zrealizować.

A potem znowu wyżej i wyżej.. Zobaczę, do ilu ja dociągnę, ale 4,9 chciałbym przekroczyć Ideałem byłoby 5,5 , ale to chyba mimo wszystko nie jest możliwe. Chociaż...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post