Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2004, 13:59   #5
Mjoker
The Great Searcher

Data rejestracji: 10.06.2004
Mjoker w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ME
Witam
Mam ten sam problem i myślę że wina tkwi w nero 6
Na innych programach się to niezdarza
W tym cos moze byc [nagrywam w zasadzie tylko dane sensu stricte, nie nagrywam cdaudio ani dvd].
Wkurzylam sie wlasnie powaznie, napozyczalam sobie kilka plyt cdrw, zainstalowalam sobie przez dwoma godzinami pod linuksem programik ECLIPT Roaster [nawiasem mowiac bardzo dobry program - jak widze z praktyki, znacznie bardziej przypadl mi do gustu niz np. GNOME-Toaster] i zaczelam tam nagrywac. W Efekcie problem mi nie zainstnial na plytach cdrw, wiec sprobowalam ze zwyklymi i tez bylo okej [wnioskuje wiec, ze ewentualny klopot techniczny mozna odsunac na plan dalszy, ale hm... moje nagrywareczka kochana i tak nie uniknie wizyty w serwisie]. Przyznam, ze nie chwilowo chce mi sie juz testowac innych programow windozowych [zrobie to kiedys, jak mi plyt obrodzi :oczko.
Dzieki serdecznie za porady. Zawsze dobrze znalezc chociaz jakis punkt zaczepienia i zaczc robic testy pod jakims katem.

Z roznych przyczyn czesciej musze byc pod winda niz pod linuksem, wiec mam jeszcze jedno pytanie: czy ktos moglby polecic mi jakis w miare dobry, bezpieczny i wygodny program do nagrywania, chodzacy pod winda [wazne, zeby bez problemow obslugiwal nagrywanie z overburnem, w tym plyt do 800 MB]? Bo Nero to ogromny bloody kombajn, ma mase funkcji, z ktorych nie korzystam wcale [tradycyjnie jak wiekszosc programow windozowych ], natomiast jesli lubi sie czasem tak wychrzanic, jak sie wychrzania i powodujac straty, to.. hm.. no coz... czas na goodbye dear Nero...

---
"That's no moon [...] That's a budong!" [J.Crichton]

Ostatnio zmieniany przez Mjoker : 12.06.2004 o godz. 14:48
Mjoker jest offline