Dyskusja: Prawybory
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2004, 00:50   #46
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Ta.Ja takze popieram pyksona.Slusznie wyciagnal ten komentarz.
Nie mozna twierdzci, ze czlowiek majacy srednie wyksztalcenie jest niedouczony.To nonsens.Poza tym zauwazylem pawelblu, ze za bardzo sie bujasz na forum z tymi swoimi studiami.Troche wiecej skromnosci by ci sie przydalo.
ALE TU DO JASNEJ CHOLERY NIE MA ANI SLOWA O MNIE - wiec nie rozumiem tej wycieczki i prosze zebys z laski swojej zszedl ze mnie.
Poza tym jezeli z jakiejs mojej wypowiedzi tak wywnioskowales to znaczy ze jej nie zrozumiales - a to juz nie moja wina.

Mi chodzi o to ze zeby skonczyc LO i miec mature to nie potrzeba wiekszego wysilku dla czlowieka o inteligencji wiekszej niz mala. Jezeli nie byl w stanie zdobyc wyzszego wyksztalcenia to bedzie w stanie zajmowac sie przygotowywaniem BARDZO TRUDNYCH MERYTORYCZNIE dyrektyw unijnych. Bo jak slusznie zauwazyl dzisiaj pewien ekspert - glowna czescia pracy eurodeputowanego nie jest wyglaszanie retorycznych przemowien, tylko merytoryczna praca. Wydaje ci sie ze Liceum Ogolnoksztalcace daje wystarczjaca wiedze do zajmowania sie WYJATKOWO SKOMPLIKOWANYM prawem unijnym. Ja jestem przekonany ze NIE. Od Eurodeputowanych bedzie sie wymagac duzo wiecej niz wymaga sie na studiach, wiec jak nie byl w stanie nawet zdobyc tego mgra (ja nie mowie ze kazdy z mgr jest OK ale ze mgr to powinno byc absolutne minimum dopuszczenia do sceny politycznej w celu unikniecia karierowiczow ktorzy nie sa w stanie do wiekszego wysilku umyslowego wiec czemu mieliby reprezentowac 40 mln narod). Takze tak na dobra sprawe partie polityczne powinny wystawiac swoich specjalistow-pracownikow naukowych prawa unijnego (np. doktorow ktorzy pisali z tego prace), bo jedynie oni sa w stanie pojac ten caly mechanim bez uczenia sie go od poczatku (gdyby inni chcieli sie nauczyc wszystkiego to by im kadencji nie starczylo).
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online