Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2004, 15:04   #12
Wiadro
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 05.09.2002
Wiadro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
Nie wachaj sie tylko zrob to ja to zrobilem mam teraz nagrywarke 832 (jak dobrze sie orietujesz to 812 jest na takim samym silniku co 832 tylko uwaga wazna jest data produkcji wypalarki bo moze ci sie po przerobieniu wysypac wiec trzeba z flashowac biosek z 812)
I teraz ciekawostka nagrywanie plyt na 812 bylo czasem a normalne poniewaz miala problemy z nagrywaniem plyt na (-) i nie mowie tu tylko o badziewiu w cenie 3,0 ale takze problemy byly z droszymi nosnikamy lecz nie zawsze teraz po przerobieniu 832 spawarka stala sie dokladniejsza i wypalam wszystkie nosniki bez problemu.Praktycznie mozna powiedziec ze teraz nagrywarka dostal jakby zastrzyk viagry a za tydzien robie test na DL i zobaczymy jak sobie poradzi.
Na razie proponuje ci wgranie VS03 ja takiego mam bo na nim mi dziala BookType 1.6 na VS04(podobno) jest problem jak bedzie VS05 pewnie zadzial
Prawie mnie przekonałeś Jeszcze się wstrzymam bo mam sesje, a jak coś spartolę to nie chcę się zastanawiać nad nagrywarą tylko nad nauką. Ale na pewno nastąpi taki czas, że ją przerobię. No chyba że po wyjęciu nagrywary z kompa okaże się że jest ona ze stycznia