ciekawe oferty na stronach ktore podales warto zapamietac
ale mam jedno ale o ile w $ wychodzi taniej o tyle w euro roznica jest doslownie groszowa miedzy tym co oferuje home.pl lub taniedomeny.info - zerknij na ich oferte i powiedz co wiecej oferuje np godaddy.com (skoro tam masz)
druga sprawa ze nie wiem jak jest z zaplata bo jezeli przelewem to niestety przelewy zagraniczne sa cholernie kosztowne i w tym momencie w ogole to mija sie z celem
mimo wszystko dzieki za linki na pewno sie przydadza
co do tej jednej domeny pl to bede ja rejestrowal na bank w home.pl (mialem zamiar we wroclawskiej firmie sisco ale napisali ze przekazali zabawe w domeny wlasnie home.pl bo nask cos ******yl a home.pl jest na tyle duze ze moze im sie postawic) druga sprawa ze chce zapewnic jak najlepszy poziom obslugi klienta bo w razie gdybym nie mogl pozniej zajmowac sie juz tym serwerem i obsluga domeny to zeby ktos mogl to spokojnie przejac posiadajac wiedze nawet mniejsza niz moja
domenke ta bede rejestrowal w ciagu dwoch gora trzech tygodni - wtedy powiem co i jak wyszlo
potem jak juz obczaje to wszystko postaram sie cos kupic dla siebie - oczywiscie to co bym chcial dla siebie juz jest zajete wiec albo bede musial wykupic imienazwisko.domena albo cos wymyslec na przyszlosc

tymczasem zmykam - jeszcze trzeba sie troche pouczyc na ostatnie egzaminy na tej uczelni