Dyskusja: Office Xp 2004
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2004, 21:16   #6
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez danny176
WITAM WSZYSTKICH.POTRZEBUJĘ ZNÓW WASZEJ POMOCY.ŚCIĄGNOŁEM Z emule OFFICA XP 2004 I NIE MOGĘ GO OTWORZYĆ.PROGRAM BYŁ Z ZIPOWANY I GO WYPAKOWAŁEM.PLIK POWIEKSZYŁ SIĘ TYLKO O 6MB.PROBLEM W TYM ,ŻE ŻADEN PROGRAM NIE WIEM JAK GO OTWORZYĆ.PLIK MA ROZSZERZENIE O NAZWIELIK.NIC WIĘCEJ.SIECIĄ TEŻ NIE MOGĘ GO OTWORZYĆ,NIE ŁĄCZY MNIE Z ŻADNĄ STONĄ.UŻYWAM PROGRAMU NTI CDMAKER I TEŻ NIE POKAZUJE MI ŻEBY PROGRAM GO WIDZIAŁ.NIEWIEM CO MAM ZROBIĆ.MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO WIE O CO CHODZI Z TYM PLIKIEM?DEMON TOOL TEŻ NIE REAGUJE.POMÓŻCIE.Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
nie wal tak po oczach bo oslepne
Cytat:
Napisany przez danny176
ed2k://|file|Microsoft.Office.2004.XP.Professional.ISO|62 1894466|9D6F6165423BE95488B297D9D0D8B977|/TAK SIĘ NZYWA LINK Z KTÓREGO ŚCIĄGAŁEM TEN PLIK.
czytaj
§ -8-

Redakcja serwisu CDRinfo.pl zabrania użytkownikom zamieszczania i publikowania treści niezgodnych z prawem, reklam, spamu, a w szczególności numerów seryjnych, kluczy programowych, *****ów, czy tzw. 'wspomagaczy', 'poprawek', 'łatek' etc. umożliwiających nielegalne użytkowanie komercyjnych aplikacji. Użytkownicy nagminnie nie stosujący się do niniejszego postanowienia mogą liczyć się z konsekwencjami - z czasowym zablokowaniem dostępu do Forum dyskusyjnego oraz wykluczeniem z grona zarejestrowanych użytkowników włącznie.

§ -9-

Redakcja serwisu CDRinfo.pl informuje, iż użytkownicy mogą w postach zamieszczać odnośniki (hyperlinki) do plików/stron WWW/informacji/etc. pod warunkiemm, że treści do których prowadzą nie są niezgodne z § -5- lub/oraz z § -8- niniejszego regulaminu.