Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2004, 00:50   #308
tomaj
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.06.2004
tomaj w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Może rozwieje część wątpliwości. Sprzedaję klientowi to co on chce, jeśli się nie zna to LG żeby mieć spokój z serwisem, jeśli ma być tanio to nawet bubel.
Sam wybrałem LiteOn 812S żeby mieć w pełni funkcjonalny napęd x8 za małe pieniądze a nie tylko nagrywarkę czy odtwarzacz. Przez przypadek na forum zobaczyłem jak zrobić 812@832. Zanim wypaliłem pierwszą płytkę przerobiłem go. W omnipatcher zaznaczyłem z góry na dół wszystkie opcje dla wersji v03 i v04. Do testów poszły te same dane - mp3, ok. 4,3GB, płyty: Esperanza +R x4 i TDK +RW x4. Wyniki widać na obrazku http://80.53.32.2/kprobe.jpg Wszystkie płyty nagrywane x4 i są automatycznie robione na DVD-ROM. Pierwszy i drugi wykres to Espera, trzeci TDK.
Wszystko palone w nero a model Litka z kwietnia.

Do dnia zakupu miałem Lite-Wstręt teraz widzę, że zakup był trafny a do pełni szczęścia czy ważnych danych mogę stosować płytki TDK lub inne dobre.
Po wymuszeniu nagrywania na Espreranzie x8 płyta poszła do kosza
Espera nagrana na biosie v03 nie przechodzi testu kprobe do końca, po zmianie na v04 nagrywa czy odtwarza poprawnie (??).
Nie lubiłem LiteOn ponieważ na 5 sprowadzonych CD-RW 3 zaraz wróciły do serwisu, ale to było 1,5 roku temu i chyba widać poprawę litka.

Ostatnio zmieniany przez tomaj : 18.06.2004 o godz. 01:12
tomaj jest offline   Odpowiedz cytując ten post